Update UBP-X800 – nu met Dolby Vision en HDR10 ondersteuning


Sony brengt de opvolger van de UBP-X800 uit: de UBP-800M2. De nieuwe 4K UHD Blu-ray speler biedt nu ook ondersteuning voor Dolby Vision, HDR10 en Hybrid Log Gamma voor een nog beter en dynamisch kleurenbereik.

De UBP-X800M2 4K HDR Blu-ray speler is de perfecte basis voor 4K HDR entertainment in de woonkamer. Dit model ondersteunt 4K Ultra-HD Blu-ray-weergave en HDR-formaten, waaronder HDR10, Dolby Vision en Hybrid Log Gamma.

De nieuwe player biedt een uitstekend kleurengamma, meer contrast en helderheid dan standaard Blu-ray-spelers. Dit resulteert in een levensecht beeld en hoogwaardige weergave van details. Naast hoogwaardige video-output levert de UBP-X800M2 een zuiver geluid via Hi-Res audio. DSEE HX verbetert de samplingfrequentie en de bitdiepte van het oorspronkelijke signaal. Dit leidt tot een natuurlijker geluid en een breder dynamisch bereik.

Dit model ondersteunt tevens streamingdiensten in 4K, waaronder Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. De woonkamer wordt omgetoverd tot een bioscoop en gebruikers kunnen rechtstreeks vanaf de Blu-ray-speler genieten van 4K HDR.

Adviesprijs € 350,–. Meer informatie vind je hier en hier.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven
Scroll naar top