Over Sony Club

club (de; v(m); meervoud: clubs)1besloten gezelschap of kring; sociĆ«teitBron: vandale.nl

Hartelijk welkom bij de Sony Club!

De Sony Club is een club voor Sony-liefhebbers. Een verzamelplaats om de passie voor Sony-producten te delen. Om kennis en ervaringen te delen en op te doen. Elkaar te helpen bij de juiste keuzes en met reparaties.

De club is volledig onafhankelijk en heeft geen enkele relatie met Sony als merk, fabrikant, importeur of verkoper. De club is evenmin geregistreerd bij de KvK (1). Ik onderhoud de site volledig vrijwillig. Het lidmaatschap is gratis en het is mijn bedoeling dat dat ook gratis blijft!

De club voorziet in een forum. Mocht het ooit een drukke verzamelplaats worden en het onmogelijk is om dit te onderhouden, dan is ondersteuning natuurlijk van harte welkom!

Iedereen die interesse heeft in Sony en/of consumentenelektronica is welkom en kan zich aanmelden. Klik boven in het menu ‘LEDEN’ en meld je aan.

Het enige wat ik van je vraag is een positieve bijdrage en respect voor mede-leden. Discussies over politiek en godsdienst zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Commerciƫle verkoop is verboden en lijdt tot een waarschuwing. Gebeurt het nogmaals, dan wordt je profiel verwijderd. Ik zie je dan niet als lid, maar als spammer.Ik doe niet aan het verzenden van e-mails! Je ontvangt dus geen mails over updates e.d. Je ontvangt alleen mailupdates van forumberichten, waarbij je hebt aangegeven dat je daarover mail wilt ontvangen.

Later zal de website worden uitgebreid met een markt, waarop je je apparatuur te koop, te geef of te ruil kunt aanbieden. Dit wordt ook de plek als je op zoek bent naar iets.

PRIVAVY
Al jouw gegevens worden vertrouwelijk bewaard. De club heeft geen inzage in jouw inloggegevens. Geen gegevens worden gedeeld met andere websites, andere organisaties, bedrijven of personen. Alle bijdragen van leden zijn volledig voor eigen rekening.
Heb je een klacht of opmerking, stuur me dan een bericht via het forum of contactformulier.

Scroll naar boven
Scroll naar top