Dé vlog-camera voor dé vlogger: ZV-E1

Sony heeft de ZV-E1 full-frame vlogcamera gelanceerd. De ZV-E1 moet indruk maken met fantastisch beeld en geluid van bioscoopkwaliteit, gecombineerd met unieke mogelijkheden, waar je als professionele content-creator warm van wordt. De camera heeft een afneembare lens. Opnemen kan in 4K op 60p en na upgrade 120p/4K.

Professionele full-framekwaliteit

Maak bioscoop waardige content met de professionele 4K 60p‑beeldkwaliteit* voor onbeperkte creatieve vrijheid, zelfs in situaties met weinig licht.

Op basis van AI

De ZV‑E1 is uitgerust met een speciale AI‑chip en heeft een geavanceerde autofocus‑functie waarmee verschillende soorten onderwerpen kunnen worden gedetecteerd en die zelfs je video’s stabiliseert.

Speciaal voor het maken van content

De ZV‑E1 heeft functies die zijn ontworpen voor content maken, zoals productpresentatie voor productrecensenten of herkenning van meerdere gezichten. Dankzij het draaibare touchscreen en de opnamelamp was het nog nooit zo makkelijk om te vloggen en je op je content te richten.

Gemaakt om mee te filmen

Met de functies op de ZV‑E1 kan je prachtige films maken. Hij bevat de nieuwste functie focuscompensatie die elke beeldhoekverandering verwijdert als er wordt scherpgesteld op verschillende afstanden, en je kan je eigen LUT importeren zodat je het volledige eindresultaat kunt bekijken.

Direct delen

Met de geavanceerde streamingfuncties tot 4K30p/FHD60p maak je eenvoudig verbinding met je publiek en kun je je creaties snel delen op je smartphone met de speciale Sony‑toepassing Creators’ App.

Alle informatie over deze camera vind je hier. De adviesprijs is € 2.700,– zonder lens.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven
Scroll naar top